Benze Thai Massage & Spa

Thai Traditionell Massage

Thaimassage är mer energigivande och strängare än mer klassiska former av massage. Terapeuten använder sina händer, knän, ben och fötter för att flytta dig i en serie av yoga-liknande sträckningar. Många säger thailändsk massage är som yoga utan arbete. Muskel komprimering, gemensam mobilisering, och akupressur används också under behandlingen. Människor beskriver thailändsk massage som både avkopplande och energigivande.

 

Pris

30 min - 350kr. | 60 min - 500kr. | 90 min - 700kr.

Aroma Oil Massage

Inte bara arom påverkar hjärnan genom att arbeta på stämningen, eteriska oljor kan även ha farmakologiska effekter. De är kända för att främja avslappning och välbefinnande, släppa muskelsmärta och öka energi. De har alla sina egna läkande egenskaper. Välj oljan enligt ditt tillstånd och förväntade effekter. Till exempel, har lavendel en lugnande effekt medan citrongräs är upplyftande (bra för jetlag).

 

Pris

 

30 min - 300kr. | 60 min - 450kr. | 90 min - 650kr.

Pure Grapeseed Oil massage

Druvkärneolja inkluderar dess höga antioxidativa egenskaper som är hälsosamma för din hud och hår. Druvkärneolja är en av de bästa massageoljor som kan användas för de flesta massage terapi tekniker.

Druvkärneolja innehåller även polyfenoler, som också är antioxidanter. Polyfenoler har visat sig hjälpa bromsa åldrandet, och eftersom det är en naturlig anti-inflammatorisk, kan den även hjälpa mot akne.

Pris

30 min - 350kr. | 60 min - 495kr. | 90 min - 695kr.

Comforting Oil Massage

Hud i behov av en hud-mjukgörande massage och naturliga fuktkrämer.

Comforting Oil Massage är en avancerad blandning av naturliga oljor speciellt framtagna för avkoppling och hudföryngring. Naturliga eteriska oljor från lavendel, kamomill och patchouli kombineras med Grape Seed, aprikos och mandel oljor för att ge ett fullt spektrum av uppmjukande egenskaper.

Pris

30 min - 350kr. | 60 min - 495kr. | 90 min - 695kr.

Warm Oil Massage

Regelbunden oljemassage kommer att ta bort överflödigt fett från huden, gör huden mjuk och glänsande, och även stärka huden och samtidigt skydda din hud från sjukdom. Det förbättrar immunitet och stimulerar lymfsystemet för att underlätta avlägsnandet av avfall. Oljemassage kan börja frigöra undertryckta känslor, särskilt när det masseras i motsatt riktning mot hårets riktning. 

Pris

30 min - 350kr. | 60 min - 495kr. | 90 min - 695kr.

Deep Sport Massage

Terapeutisk djup sport massage är en typ av massage teknik som fokuserar på att behandla mjukdels värk, smärta och skador som är förknippade med fritidsaktiviteter. Massage kan minska muskelstelhet och förbättra avkoppling genom att reducera hjärtfrekvens och blodtryck.

Pris

30 min - 350kr. | 60 min - 500kr. | 90 min - 700kr.

Foot Massage

Kraft anbringas ömt och exakt till specifika nervändar på botten av fötterna. Varje del av foten är kopplad till en annan, ofta avlägsen del av kroppen, med inflytande sträcker sig till vitala organ liksom muskler. Om du trycker på basen på en tå kan det väcka nerven och styra bronker och lungor. Om du trycker en knoge längs vristen lindrar det smärta i ryggen och främjar bättre hållning. Thai fotmassage gör fötter och ben överöst med omtanke och uppmärksamhet de förtjänar. De är grundpelarna i den mänskliga kroppen, trots allt.

Pris

30 min - 300kr. | 60 min - 450kr. | 90 min - 650kr.

 

Pregnancy Massage

edan en kvinna är gravid hennes kropp genomgår många förändringar fysiskt såväl som fysiologiskt och andligt. De fysiska förändringar kan orsaka stress och eller obehag till modern. Massage är ett underbart sätt att lindra många av dessa besvär, liksom främjar en känsla av välbefinnande.

 

Pris

 

30 min - 300kr. | 60 min - 450kr. | 90 min - 650kr.

Body Scrub

En body scrub är en populär kroppsbehandling som är som en ansiktsbehandling för kroppen. Den exfolierar och återfuktar din hud och lämnar den smidig och mjuk.

Body scrub är extra bra för dig som exempelvis ska på solsemester för att få en jämn och fin färg.

Pris

60 min - 550kr.

Ansikts Behandling

Ansiktskuren inleds med en rengöring och peeling där din hud rengörs på djupet och förbereds för den kommande ansiktsmasken. Ansiktsmasken återfuktar och fungerar lugnande. Som avslutande vård får du en upplyftande och utslätande ansiktsmassage. Dina ansiktsmuskler slappnar av medan din hud slätas ut och ger dig en fräsch hy med nyvunnen energi. 

Pris
60 min - 495kr.

Anti-Cellulite Massage

Den främsta anledningen till att celluliter utvecklar är dålig cirkulation. Den orsakas av problem med blod och lymfcirkulationen och ökade gifter i fettvävnader. Anti-cellulit massage förbättrar blod- och lymfcirkulationen och hjälper till att fylla vävnader med rening av syre.

Pris

30 min - 390kr. | 60 min - 595kr. | 90 min - 795kr.

Bröst Massage för implantat

Massage efter bröstförstorings operation kan hjälpa påskynda läkning av snittet och bidra till att skapa det bästa resultatet. Oavsett om massage är tillrådligt efter en bröstförstorings operation beror på vilken typ av implantat som används och din läkares råd. Inte alla kosmetiska kirurger rekommenderar massage. De som rekommenderar det menar att det minskar tillväxten av en ärrvävnad kapsel runt implantatet. Att hålla ärrvävnad vid ett minimum bidrar till att hålla brösten   naturligt mjuka och flexibla. 

Pris

30 min - 250kr. | 60 min - 500kr.